Doff N’ Donner Retourformulier

Voor een goede verwerking van uw retourzending vragen wij uw aandacht voor het volgende:

  • Graag het retourformulier volledig invullen.
  • Productklachten nemen wij in behandeling indien aankoopbewijs of factuur bijgevoegd wordt.
  • Niet gebruikte artikelen dienen binnen 30 dagen na levering retour gezonden te worden.
  • Binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw retourzending ontvangt u bericht over de afwikkeling.

Garantieperiode

De Doff n’ Donner Cuff en de Cone worden beiden geleverd met een garantie van 6 maanden op fabricagefouten. Hieronder vallen bijvoorbeeld een lekkende Doff n’ Donner of een slecht functionerende zuignap. Let wel, een lekkende Cuff te wijten aan een fabricagefout valt onder de fabrieksgarantie; een Cuff die is gaan lekken door eigen handelen (bv scherpe voorwerpen) niet.

Vragen of twijfel over garantie

Mocht u als wederverkoper twijfelen of een bepaalde klacht onder de fabrieksgarantie valt kunt u altijd contact met ons opnemen. Wanneer u ons per mail info@proflebo.nl een foto doorstuurt van de klacht samen met het retourformulier dan kunnen wij in veel gevallen al vaststellen of de klacht onder de fabrieksgarantie valt en hoeft u in veel gevallen het product niet naar ons op te sturen.

N.B.

Het lotnummer van de Cuff bevindt zich op de rol en bestaat uit één cijfer en één letter. Het lotnummer van de Cone bevindt zicht boven aan de Cone en bestaat uit 4 cijfers. Indien het niet mogelijk is het defect aan de hand van de foto vast te stellen, of deze onvoldoende duidelijk is dan ontvangt u van ons een retournummer. Vermeld u dit nummer bij het terugsturen van het product zodat wij alles snel kunnen afhandelen.

Komt u er niet uit bij het invullen van dit retourformulier of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.